:: f a l y n a ::


My name: iena fadly
My Fotopage: http://falyna.fotopages.com/
About me: a simple gurl that love art & music.. * Art Unlimited * julietdeyellow@yahoo.com
From: Malaysia
Camera:
Not specified
Other:
Friends:
Kent Khor
Latest entry:Art work for sales
Endless Love Fish 3 - 90X90cm - RM3900 Endless Love Fish 4 - 90x90cm - RM3900 Endless Love Fish 6 - 60x60cm - RM1700 Endless Love Fish 7 - 60x60cm - RM1700 Endless Love Fish 8 - 41X41cm - RM750 Endless Love Fish 9 - 41X41cm - RM750 Endless Love Fish 5 - 60cmX135CM - RM3900 Freedom FIsh 3 - 28 x 38cm - RM500 Kissing Fish - 30cm x 61cm - RM850 Twin Tower - 20cm x 30cm - RM180 Contact: khoryn@yahoo.com View this Fotopage entry
Twin Tower - 20cm x 30cm - RM180
damien kie
Latest entry:my MOM'S wedding
View this Fotopage entry
Ouled Kenitra
Latest entry:Berakhirnya Di Sini
Assalamualaikum, Setelah lebih 7 tahun berkarya di sini, saya dengan hati yang berat mengumumkan penamatan blog ini. Ini memandangkan saya sudah lama tidak aktif akibat lain-lain komitmen. Walaubagaimanapun saya masih terus menulis di blog baru iaitu http://lensahatikenitra.blogspot.com/. Semoga ketemu di sana. Wassalam Ouled Kenitra View this Fotopage entry
Ahmad Yusri
Latest entry:Azrin Hana
View this Fotopage entry
kham khamsiah
Latest entry:konvo
View this Fotopage entry
Arazzs Razwill
Latest entry:FACEBOOK
Dear everyone, For further updates of my gallery, feel free to visit my facebook as follows: http://www.facebook.com/#!/pages/ArazzsRazwill-Photography/154228084613655 View this Fotopage entry
Polini Fotografik Sdn Bhd
Latest entry:Aniversary Portrait Session
All Rights Reserved.© All images and photographs of are property of Polini Fotografik Sdn Bhd. Photographs may not be reproduced, copied, stored, manipulated, projected, used or altered in any way without the written permission of the copyright owner. Polini Fotografik Sdn Bhd Tel: 012-6688613 Email: polinifotografik@gmail.com http://polinifotografik.blogspot.com http://polinifotografik.wordpress.com wedding photographer | jurugambar kahwin | fotografi perkahwinan | photographer perkahwinan... View this Fotopage entry
Mohd Ruslin
Latest entry:Cuti-Cuti Malaysia@Penang
Batu Feringgi@Penang View this Fotopage entry
@Batru Feringgi, Penang
WELCOME tarmizi Private Photo collection
Latest entry:Isa & Fara I Perkahwinan
layari ke FB saya http://www.facebook.com/tirmidzi.ab.aishiteru Official photographer tarmizi & arman I wedding I engagement I event I portraits I outdoor I tarmizi +6019 225 6696 http://tirmidzi.dreamy-studio.com/gallery/ http://www.flickr.com/photos/tirmidzi/ request for our packages? ym tab_tirmidzi@yahoo.com email: tab_tirmidzi@yahoo.com associate http://dreamy-studio.com View this Fotopage entry
Wan Ameer Haziq
Latest entry:Paintball @ Dusun Ali King
cant wait to repeat again .. View this Fotopage entry
Sharul Nizam
Latest entry:Main-main Lampu.... (1st Time)
Main-main Lampu Ver. 0.1(Beta) Credit to Yasser The Dukun Pasal Jadi Model xberbayar... LOL To Pjoy Tiger.. beli camera cepat2.... leh tagging ngan ako.... :) View this Fotopage entry
Edoras FotoZine
Latest entry:2017 First Pic
Test photo View this Fotopage entry
sue cute
Latest entry:HAPPY BIRTHDAY TO ME......; 21 Nov 2010
Hi Gals/ Guys, Sue ingin mengambil kesempatan di sini untuk merakamkan ucapan terima kasih yang tak terhingga kepada yang tersayang, keluarga, sahabat, teman dan rakan yang masih setia mengingati / mendoakan Hari Lahir Sue pada tahun ini......dan ada yang dah bagik hadiah & celebrate in advanced lagi he!he!....May Allah Bless All of You... p/s Ini Sue sertakan Sue Pic with grey; gambar yang tak pernah di publish kat mana-mana entry kat FP lagi... View this Fotopage entry
Sue With Lovely Grey......Happy Birthday To Me.....
Khadijah Abdul Mannan
Latest entry:Jubah Atie - baru nak update
Salam.. Mata berair mengupas bawang, Bawang disimpan di dalam dulang Walaupun fp lama bersawang, Namun tempahan semakin kencang. Akak ucapkan terima kasih atas sokongan anda yang berterusan. Semoga ceria dan bahagia selalu hendaknya. Aminnn.. Jubah Atie berwarna merah bata bersulam riben bukit tinggi memang cantik. Secantik sipemakainya. layanzz... :-> :-> :-> :-D :-D :-D :-D ;-) ;-) ;-) ;-) 8-) View this Fotopage entry
warna cuff matching with sulam memang cantik
ted adnan
Latest entry:16 October 2010 Lighting Seminar With Ted Adnan
Ted Adnan, the famous lighting dewd in Malaysia will be sharing his experience and his lighting techniques in the studio and on location via this inaugural seminar. Grab your chance to get close and personal with him in this intensive one day programme. In the morning Ted Adnan will share his work thru a slide presentation and conduct a lighting demo on stage. You get to PRACTICE what you learn in the morning seminar in a mini workshop after lunch. VENUE: Auditorium, Kuala Lumpur Infrastructure Un... View this Fotopage entry
fadly iena
Latest entry:SELAMAT MENYAMBUT HARI KEMERDEKAAN MALAYSIA 2010 (53 TAHUN)
SELAMAT MENYAMBUT HARI KEMERDEKAAN 2010 (53 TAHUN) 1 Malaysia Menjana Transformasi. Dapatkan buku Terbitan: APPLE BYTES SDN BHD + Kerjasama: GPMS Negeri Kedah bagi merialisasikan tema hari kemerdekaan Malaysia.. MOTIVASI DIRI: TRANSFORMASI CINTA PERTAMA REMAJA (Penulis:AMAR) UNTUK PEMBELIAN SECARA ONLINE: e-melkan butiran ke admin@applebytes.com.my atau hubungi: En.Husaini (012-5697372), En. Hafiz (012-3075796), En. Izhar (012-5024336), dan En. Fadly (012-4422610). Maklumat lanjut akan diberikan bagi... View this Fotopage entry
SINOPSIS
asma azura mn
Latest entry:Birthday & Wedding Jun 2010
13 June 2010 - Kami menyambut hari ulangtahun kelahiran yg ke 3 Arina Aisyah di Pasir Mas & Pengkalan Chepa bersama keluarga tersayang... pada pendapat ibu pada hari2 istimewa mcm ni lah yg ditunggu2 utk berkumpul bersama2 keluarga tercinta di samping bertanya kabar berita diri masing2. Walaupun duduk berdekatan, ttp x pernah bersua kerana masing2 sibuk menguruskan kehidupan masing2. Insyaallah dgn Izin Allah, ibu akan sentiasa berusaha menyambut hari2 istimewa ini bersama2 keluarga tercinta. Bulan jun j... View this Fotopage entry
M Jeffri Razali
Ni satu lagi entry yang lama terbengkalai. Since tengah ada sedikit masa nak spare ni, uploadkan jugalah sebelum basi gambar ni. Rasanya tak payahlah nak cakap kat mana ni sebab mesti ramai yang tahu...:-d Hari ni tak de idea nak tulis apa lak. Minda tengah beku pulak. So just enjoy je lah pix ni. http://www.facebook.com/profile.php?id=1135622623() http://s06.flagcounter.com/more/GdN() View this Fotopage entry
najwa myusuf
Latest entry:Can U meet me half way?
View this Fotopage entry
korok yang menggigit
Latest entry:Shot yang tertembak ..
Lokasi: Muzeum Peperangan Ho Chin Ming. Bila kamera ambo di arahkan kepada anak patong ini..muka manis dia berubah jadi masammm ... Ambo sangka anak patong . .rupa rupa nya bukang ... minta maaf yeer ... pasal ambo tak tahu ambo dah TERtembak 2-3 das.. bila di tangok tangok patong nih buat kali ke tiga dan keempat ..yeer lah walau pun dalam keadaan mareh marah tapi masih lagi maniss . hehehe ... View this Fotopage entry
Rahmat Ali
Latest entry:SEMINAR FOTOGRAFI PERKAHWINAN 2011
Latest Update: Facebook : www.facebook.com search / carian by email : jgd5115@yahoo.com ++ Photo & Graphics by Rahmat a.k.a Nourarahmat ++ Contact : (+6) 019 710 0002 for booking & inquiries. ++ Email : jgd5115@yahoo.com View this Fotopage entry
Asia Pacific Rally Championship - Malaysian Rally (mr10) - 2010
Seri Delima Bridal Gallery
Latest entry:Find us in Facebook
View this Fotopage entry
marcia zlyana
Latest entry:WOW!!
Lama sungguh aku tidak update disini.... Rindunyaaaaaaaaaa... Ada ke yang rindu?? :P :P :P Ok fine... Di sinilah aku belajar tentang fotografi... Tentang hidup... Tentang DSLR... Dari zaman muda melinjang sampai sekarang nid ah anak tiga dah uols..... Nak tengok aku skrg macam mana??? Ayuh layan gambar View this Fotopage entry
Day 60, 5.5kg 57cm
Rafi The Malaysia Wedding Photojournalist Gambar Kahwin
Latest entry:Majlis Pernikahan & Persandingan Nazlin & Hazrizal
....updating for more photos please click here http://www.magicclickers.com/wedding/nazlin-rizal/ Venue: Shah Alam & Putrajaya Rafi's Photography / Magic Clickers (Co.No: 89245-P) Rafi, WPJA Principal Photographer H/P +6 012-677477... View this Fotopage entry
Takteh Photo Creative
FACEBOOK WITH US !! ADD : takteh@yahoo.com || FOR MORE SAMPLE AND NEW DESIGN || kami sedang mengemaskini/upgrade fotopages, ada beberapa sample xdapat disurvey di sini..jadi kami mengalu2kan anda yg berminat dgn design kami utk JOIN kami di facebook, di sana lebih uptodate & lebih byk sample2 terkini..welcome! View this Fotopage entry
RaY KinZoKu
Latest entry:THE WELCOME PAGE / MUKADDIMAH
* Welcome to KeLaTé : ~ A Self Rediscovery ~ * Background Music : Chaconne by Secret Garden * This Welcome Page is to remain on top of every update. For the latest update, just scroll down. * This site is tuned for best viewing with http://www.mozilla.com/en-US/firefox/(Mozilla Firefox). * Proceed to http://raykinzoku.fotopages.com/cgi-bin/view_archive.pl?user=5958(ARCHIVE) for past entries. * Text excerpted from : William Armstrong Graham's " Kelan... View this Fotopage entry
On the other hand, this is Kuala Terengganu from the same period
Ramzahayudin Hanapi
Latest entry:Dylla & Zul
terima kasih pada : Ariff Gizan View this Fotopage entry
cu yus
Latest entry:Assalamualaikummmmmmmmmmm..........
dah terlalu lama dah tak apdet.... apa angin bertiup hari ni terapdet lah hehehe check pic yg berkurun ( tak ler berkurun sgt pic dlm taun ni gak) ;-) ;-) Aduiiiiiiiiiiiiiiiiiiii teramat-amat lah rindunyeeeee ngan sahabat2 fp semuaaaaaaaaaaaa View this Fotopage entry
my pokcik
Latest entry:2nd Workshop
View this Fotopage entry
adzam rasdi
Latest entry:my profession
bismillahhhhhhh............ nak betulkan niat jap........ ;-) ;-) ;-) ok.. semoga segala kerja dan amalan di dunia ini menjadikan kita diredhai al-Khaliq insyaAllah... Aminnn View this Fotopage entry
nusrah haziqah
View this Fotopage latest entry
Nur Jihad
with my new cam...still dok study lg cam ne nak gune.. View this Fotopage entry
Meorjay Photography
Latest entry:Perkhidmatan Fotografi
------------- ------------- ------------- http://www.fotopages.com/cgi-bin/browse.pl?type=4() Kedudukan http://meorjay.fotopages.com pada 29 Oktober 2009 Ingin mengabadikan kenangan terindah anda? Perkahwinan, Pertunangan, Majlis Harijadi, Outdoor Photoshoot, Family Photoshoot, Kid Photoshoot, Events dan sebagainya. Saya menggunakan studio lighting untuk penggambaran di pelamin, dalam bilik dan acara memotong kek, juga di backdrop (atas permintaan). Jangan berlengah lagi, pastikan anda ... View this Fotopage entry
Satonaka Halu
Latest entry:Muhammad Arfan Imran
Kehadiran orang baru dalam keluarga aku memang sangat2 bermakna. Kehadirannya betul2 membawa tuah.... terima kasih imran :-> View this Fotopage entry
Rashidi SD
View this Fotopage latest entry
Marlia Malik
Latest entry:::Umar Aisy Dah Sebulan::
Aisy tembam Aisy baru bangun tdo.. Aisy botak..rambut dh nak tumbuh.. alahai sukenye Aisy.. View this Fotopage entry
onizuka tatsuya
Latest entry:Salam Terakhir di 090909
Salam Sejahtera... Aku nak ucapkan "Salam Terakhir" kepada fotopages nie dah hampir 5 tahun aku gune fotopages nie... :( Peralihan blog adalah kerana aku nak pakai host address sendiri. Dah hampir 2 tahun aku sewa. Jadi, rugi kalau disimpan. Ia juga bertujuan nampak lagi proper & standard. Kepada members yang selalu jenguk-tengok fotopages aku, ribuan terima kasih di ucapkan. Kepada geng2 yang rajin comment, bg pendapat. Jangan malu2 plak. Blog jer ubah. Orang tetap samer :-D Bolehla layari http:/... View this Fotopage entry
Siti Ruzaimah Ghazali
Latest entry:Arissa (3rd) & Aariz (1st) (Birthday Bash | Shah Alam)
Salam, Ini adalah merupakan kali ke-4 utk bday Arissa, dan kali pertama utk bday adiknya; Aariz. Arissa menyambut bday nya yg ke-3 dua kali dis year; recently was organized at her school. And last weekend at her home sweet home celebrated together with her adik. I really adore the way they creatively decorated the house and turned out to be a very cheerful colorful party place for kids. Gotta hire them for my own in the future ;) Lots interesting things & elements during dis party. There were so... View this Fotopage entry
Pengayuh Beskal
Latest entry:Salam Aidilfitri @ DP Lewek Champion.
tak semua ada dlm pic nie yg lain dah g galley makan!! Special raya meals: Rusa Rendang, Udg Galah, Satay Arnab, Ikan patin bakar...n etc tapi takleh kalah makan ketupan cicah daging rendang di kampung....huhuhuhu : ( wha to do. Salam Aidilfitri for All....Drive carefully ya!!! View this Fotopage entry
azam hashim
Latest entry:dari sinar mata mu
View this Fotopage entry
Phalinn Ooi
Latest entry:Get Over It. He's Dead
Yea yea yeah, shamon, auww!! New York, Circa 1987-88 The Tempurung Kelapa-Head MJ. To My Mum, I'm The Best MJ Impersonator. So, Annie are you ok? Are you ok, Annie? View this Fotopage entry
ali fadzli
Latest entry:KLCC
entah..aku terasa nak upload pic nie...adioss.. View this Fotopage entry
Mohd Azali Abu Bakar
Latest entry:Night session
Semalam telah berlangsung satu sessi jamming di studio Kota Kemuning.Seperti biasa anggota-anggotanya terdiri daripada Unofficial DNA; Kett, Kemm,Izoo,Mie dan Izzal.Aku hanya menghadirkan diri sebagai jemputan yang turut ingin bersama-sama berhibur, merasa kenikmatan bermain muzik dalam satu live session. Sememangnya terbaik.Tidak lupa juga kepada vokalis pada malam itu Che' Mat Pozi dan Ma selain Izzal yang telah menyumbangkan suara bagi mengiringi live band.Sememangnya anda semua berbakat.Aku juga sekali ... View this Fotopage entry
drama
lama dah punya cerita
Latest entry:South-West of England
View this Fotopage entry
Netherlands
ReActivate Zul
Latest entry:::: ReActivate Foto Blogspot :::
::: Askm sumer member FP & rakan2 yg melihat FP ini.. dimaklumkan bahawasanyer aku telah ::: berpindah ke lamanweb baru iaitu http://reactivatefoto.blogspot.com(http://reactivatefoto.blogspot.com). Sapa tak sedih ::: nak lepaskan ruangan yg penuh dgn nostalgia sejak 10 Disember 2005 lagi.. Alhamdulillah ::: drpd FP ini juga aku byk berkenal-kenalan dgn rakan taulan yg mempunyai minat yg sama.. ::: Sblm FP, aku mula berjinak-jinak dlm bidang blogging ini dgn MySpace, diikuti DeviantArt, ::: FotoPages, ... View this Fotopage entry
::: Torch Relay PJB 3
Feyee Fakhruddin
Latest entry:Yati & Salleh
Terima kasih kerana merakamkan saat bahagia anda bersama NRstudio.Dengan kerjasama anda kami hargai.Bagaimanapun selamat pengantin baru buat Salleh & Yati.Moga berkekalan ke anak cucu. ;-) Yang selebihnya boleh lawati di laman web http://nrstudio.page.tl Tarikh : 25-27 December 2008 Lokasi : Pulapor 1st PhotoG : Feyee 2nd PhotoG : Qudus View this Fotopage entry
aznizam azmi
Latest entry:Masuk rumah kebajikan baru "free"
buat kawan2 entry lps ni boleh lah tgk kat sini ok http://senseizam.wordpress.com ok. sama jgk mcm fotopages tak payah bayaq sewa. ok layan View this Fotopage entry
famin faizal
Latest entry:Promo : Education Program for school kids
Program hebat utk anak/adik anda Score straight A dalam exam. Saban tahun setiap kali keluar result exam SPM, PMR atau UPSR, ada saje pelajar cemerlang yg score straight A dalam exam.. 10A, 20A, 23A! Dlm cemburu, buatkan kite tertanye2 mcm mane la dorg ni belajar? dorg ni mkn ape ek? Alhamdulillah, dgn "Program Score A" skrg semua orang boleh score A! Now everyone can Score A! Teknik Program Score A terbukti berkesan setelah hampir 10 tahun digunakan sejak diasaskan pada tahun 1999. Ini adalah ... View this Fotopage entry
scharewl concept
Latest entry:Rumah Baru
Kepada yang bertanya bilakah update-update terbaru aku, boleh http://www.scharewlconcept.com(kesini). Lebih berwarna-warni :P. View this Fotopage entry
ady skywalker
Latest entry:boikot fotopages good bye fotopages
View this Fotopage entry
Faizal Abd Wahab
More pics at my official website www.faizalwahab.com View this Fotopage entry
ayarx oren
Latest entry:berpindah
sila ker http://ayarx.com/blog View this Fotopage entry
taufiq eyecreation
Latest entry:Cherry Blossom
View this Fotopage entry
azmanshah ali
'i'm not using this blog anymore to post my photos kindly visit my webpage http://www.azmanshah.com View this Fotopage entry
Ax Rafar
Latest entry:selamat tinggal fotopages...selamat tinggal axcad74.fotopages.co
selamat tinggal dunia yang pebuh warna warni...dunia yang kenalkan aku dgn gang2 camera..kenalkan aku apa tu shuter apa tu aperture...dah sampai masa aku berundur terus dari sini... fotopages hampir 3 tahun aku ngan kau...3 tahun org kenal aku ngan nama ax....apapun selamat tinggal juga pada suma rakan2 di fotopages...yang masih sudi menjengah web saya nie walaupun saya lama tak upload.... kepada yang masih mencari saya...teruskan la mencari saya di rumah baru saya...jangan biarkan persahabata... View this Fotopage entry
selamat tinggal fotopages
miss amyz
Latest entry:Yang Masih Baru dan Yang Terkini Tentang Puan Amyz
Alhamdulillah. Sudah sebulan aku selamat diijabkabulkan dan sah menjadi isteri kepada lelaki penyayang (macam ayah), sweet, suka menyakat dan comel bernama Azlie Ahmad. Dah sebulan. Masih manis. Masih mentah dalam selok belok rumahtangga. Toleransi dan saling memahami menjadi rahsia rumahtangga bahagia. Owhh.. sweetnya. Cerita lain pula~ Aku delete akaun flickr. Jadi entri-entri yang mengandungi gambar-gambar yang dicopy urlnya dari flickr akan hilang. Macam entri fragile. Aku rasa ada ban... View this Fotopage entry
Makan-makan di Restoran Hassan Ong, Kota Tinggi. Best!!
AzRy SyaH
Latest entry:Edisi : Selamat Tinggal Fotopages
Aku dah tak pakai fotopages dah sekarang. Aku dah ader blog sendiri, so kepada peminat2 aku (wah, terlebih sudah...) boley ler melayari ke laman blog aku. http://lanunlaut.blogspot.com/ View this Fotopage entry
Senja Nan Merah
Diyang Jula
View this Fotopage entry
Encik Semutaro
kini aku berada di web http://www.semutaro.com jom join http://www.borakphoto.net View this Fotopage entry
paliy the snap shooter
Latest entry:RHB Bank Berhad - Delta Finance, Seremban
www.photographyplanet.org View this Fotopage entry
munzir fauzi
Latest entry:Amiro & Mariana
have a great day ahead everybody :-D more pictures at, munzirfauzi [a] munzirfauzi dot com http://www.flickr.com/photos/munzirfauzi http://www.munzirfauzi.com View this Fotopage entry
Alfian Nizam
Latest entry:PhotoShoot Kenarianz
PHOTO SHOOT KENARIANZ 7 JUN 2008 DATARAN MASJID PUTRAJAYA Satu sesi tangkap gambar (Photo Shoot) bersama ahli kelab Kenarianz telah berlangsung dengan jayanya seawal jam 9.00 pagi di mana kesemua ahli yang mengambil bahagian mula berkumpul di perkarangan dataran tersebut. Lebih kurang pukul 10.30 pagi, kereta Kenari mula membanjiri dataran dengan pelbagai rekabentuk dan modifikasi....ada yg standard, Peanut, Casual, Aerodown, Heartvillage dan ada juga yg Custom. …Unit Trafik & Komunikasi Kenarian... View this Fotopage entry
xx YY
Latest entry:Buaya di darat Kuda di laut
Begitulah kehendakNYA. View this Fotopage entry
uMIe n YaZiD n AEiMAn n UmAR
Latest entry:Edisi Raya 2008
View this Fotopage entry
fidah Rashid
Latest entry:Salam Aidilfitri
Salam Aidilfitri kawan2...Maaf zahir dan batin View this Fotopage entry
jemay photography
Latest entry:Oriental Pied Hornbill
View this Fotopage entry
sempai chung in action
Latest entry:Selamat Hari Raya 1429 H
Fuh. akhirnya dapat menghela nafas lega. Kerja yg bertimbun dapat gak disiapkan sebelum raya. Lepas abis keje ja tadi, pukul 10 pagi gak aku berambus dari opis melambai sepi kat kawan-kawan opis. Memang busy gila bulan ramadhan nih. Alhamdulillah hampir selesai menunaikan ibadah puasa kat Germany nih, maybe kali terakhir. Hampir hari-hari berbuka di masjid Morocco dan hampir hari-hari mereka hidangkan kambing. Makan jer, rezeki aku alhamdulillah. Lepas berbuka merempit lah aku rama-ramai dengan junior... View this Fotopage entry
DMC project
Latest entry:nyandat kat kapas
View this Fotopage entry
Hafizudin Mohd Safar personal fotopages
Latest entry:Mima & Ehsan | Jejawi, Perlis
Mohd Ihsan Afees Radzi & NurHamima Iswati Datuk Ishak ... sory folks. bz with something. just uploading this 1 piece of pix to let everyone knows that they are nither single not available hehe! Both were my junior at Derma Sekendery Skool. All the very besh wishes from me, old friends. harummanis@gmail.com 012-5389031 View this Fotopage entry
Ayu & Edment
ALFIAN MESEBAH aka FIO
Latest entry:The truth is out there..
..somewhere in Pahang 8-) View this Fotopage entry
yantie zulkifli
Latest entry:one down~~
sape sangka dia akan tunang dulu....the loudest of all...Ina :-D Selamat Bertunang Shazlina Shaharudin & Rizal!!! We were there...sadly tak cukup korum...adik besar takde... (entry ini awal dari zurai sebab dia nak edit dulu la mende la hahahaha) View this Fotopage entry
Hezil Mansor
Latest entry:We r moving
Just to let everybody know that we no longer active here. The main reason is because I do not like the founder/company of www.fotopages.com (check urself) and many other reasons so from now on our photos will be at flickrs. Do visit us there if you like at http://www.flickr.com/photos/farahnur80/. Nice knowing u all. Tata :: E+F+H :: View this Fotopage entry
koi nordin
Latest entry:cb4think
somewhere in malaysia... In seeking for development our country , we forget something innately heritage since a long time. Save Our Planet Today!!! View this Fotopage entry
syahreil hafiz
Latest entry:Looking Outside - John N Baiti
Coming Soon hehheheehhe..asyik coming soon aja... LOL LOL LOL LOL ..apa lagi masuk dalam http://buttet.net Syahreil Hafiz Samsudin buttet gmail.com YM : lemang2002 contact : 0124517038 url : http://buttet.net View this Fotopage entry
MONSOON PHOTOGRAPHIC
Latest entry:FAREWELL TO MONSOON
View this Fotopage entry
Dinictis aka lord ishmeen
Latest entry:Happy Birthday Dear...
A birthday card which I design for my beloved wife, Noor Ezleen. Thanks for all the love, happiness, care and Insyallah our baby - due this September 2008. Noor Ezleen you are my soulmate forever.... Muahs.... LOVE U Sayang... View this Fotopage entry
ida ida
Latest entry:The Power of Camera....
before ... same place after zooming... Testing the Power of papa's camera...with 12x optical zoom :-> ...... View this Fotopage entry
Irwandy ND Mazwir
Latest entry:Konsert Peterpan Malaysia Tour 2008
Tarikh : Ahad, 27 April 2008 Tempat : Stadium Negara, Kuala Lumpur Gear : Nikon D300 + AF-S 17-55mm f/2.8 + AF-S VR 70-200mm f/2.8 Settings : Shutter Speed 1/200 - 1/320 , Aperture f/3.5 - f/4.5 , ISO 1000 - 1600 , WB Kelvin 4700 , No-Flash More pictures coming soon! ;) --> http://www.flickr.com/photos/irwandy Thanks to Gua.com.my & Clockwork Records Event Management I love concert photography. This is my real passion in photography. Looking forward for any... View this Fotopage entry
Jon Joe
Latest entry:kampungku
hehehe ni bukan kat kg akupun ni klat mane ni tawang bachok ni hehehe tak tau aku nak letak tajuk pe aku letak je kg ku hehehe LOL LOL LOL View this Fotopage entry
4
aishifu ash
Latest entry:[Outing] Gadis Melayu
Location: Pangsun Hulu Langat Malaysia Model :Melor @ Bona View this Fotopage entry
uma & meeeee..
cik ecah
Latest entry:seriuossaaa~
iye kawan-kawan..cik ecah tak men-men.. SERUIS cik ecah nak PENCEN..huhu.. jadi..dengan ini saye mengumumkan.. bahawasanya.. FP ini akan DITUTUP dengan RASMINYA pada 5.12.2008 :-D bersempena ngan bday cik ecah.. View this Fotopage entry
Saiful Nang My Private Photoblog
Latest entry:ENTRY TERAKHIR
http://blog.saifulnang.net() Dah lama merancang tapi hari ni nak kena kuatkan juga semangat untuk say good-bye juga kepada fotopage. Dah 3 tahun lebih jatuh bangun kerjaya dan kehidupan saya diceritakan didalam fotopage ini. Tapi sekarang, masanya untuk berpindah. Kepada semua follower fotopage, please please please jangan lari. Sila lawati the new page. Mudah untuk anda dan mudah untuk saya. Dan lebih control untuk macam2 perkara. Terima kasih atas support semua. Dengan ini, saya ishtiharkan...inilah... View this Fotopage entry
the radiohed
Latest entry:WIRED
another one made it... 8-) Currently listening to Miss Sarajevo by U2 View this Fotopage entry
Ayda Khamalrudin
Latest entry:BOIKOT FOTOPAGES.COM
I AM OFFICIALLY BANNED FOTOPAGES DUE TO THE CRUEL ATTACK OF ISRAELI ON PALESTINIAN. I AM STRONGLY AGAINST WAR AND DISCRIMINATION TOWARDS THE INNOCENTS. FROM NOW ON, I WILL NOT POST ANY ENTRY HERE AND WILL UPDATE ONLY AT THE OFFICIAL WEBSITE. WWW.BEAUTCONNECTION.COM OR WWW.AYDEOLOGY.COM TO ALL FELLOW MUSLIMS, PLEASE UNITE AND STAND UP FOR OUR BROTHERS AND SISTERS. IF WE CAN'T BE AT GAZA TO HELP THEM, LET US PRAY FOR THEIR SAFETY AND HEALTH. KEPADA RAKAN-RAKAN SENEGARA MALAYSIA. TAHUKAH ANDA BAHAWA ... View this Fotopage entry
AR Photography
Latest entry:Azizul & Walynn's Reception at Flamingo Hotel, KL
ARphotographyhttp://www.arphotography.com.my/portfolio/weddings/Azizul%20&%20Walynn%20Rec/index.php() ARphotographyCLICK HERE!! http://www.arphotography.com.my/portfolio/weddings/Azizul%20&%20Walynn%20Rec/index.php(AR's shot of the event!!) < CLICK HERE!! ARphotography & video Rahim/Rambo/Hantu 012-2022952 Nicky - 012-2274622 ar7179@gmail.com http://www.ARphotography.com.my <------------ My official website!!! http://www.ARphotography.com.my(CLICK HERE!!) View this Fotopage entry
asri asryy
Latest entry:First Portraiture in 2008
2nd January at TTT... http://imageshack.us() View this Fotopage entry
First Portraiture in 2008
Elly Dzul Photography
Latest entry:Selamat Pengantin Baru
View this Fotopage entry
shaifulR Photography
Latest entry:Amal Tan Sri Abdul Aziz & Wan Effina Wan Abd Rahim,Solemnization
..more of their photo was http://www.flickr.com/photos/shaifulrizal(HERE) Shaiful Rizal Photographer hp/text : 013 394 7777 mail : enquiry@shaifulrizal.com http://www.shaifulrizal.com http://www.shaifulr.com (NEW!!) http://www.flickr.com/photos/shaifulrizal View this Fotopage entry
mopiko JR
Latest entry:hjdolah family
View this Fotopage entry
Faiz Pazanon
Latest entry:loncat!
la ni sume entry pendek2.. ketidak cukupan masa melanda.. huhu View this Fotopage entry
bugbites and co
Latest entry:Le Tour De Langkawi 09 - criterium @ KLCC
more pictures http://flickr.com/photos/adzliyana/sets/72157613836730706/( HERE. ) as you peps (may / might not know) im shifting to flickr to almost permanent. but its hard to say goodbye to FP :-D . Life is hectic again as a student, so shooting is consider a third degree things to do besides studies and getting enough sleep! but do visit me at my flickrs site for latest update ( jika adalah) have a great 2009 dearest shutterBUGs. View this Fotopage entry
kichi kenterong
Latest entry:triple seven
lucky shot number 777 on the d80. View this Fotopage entry
seven seven seven
mohd ezuddin
Latest entry:Deepavali Vartikal
Malaysia girl ethnic Hindu play at a temple during the Deepavali celebration in Teluk Intan, Perak, October 27, 2008. The Malaysian Hindu community ethnic people are marking Deepavali festival today. Malaysia ethnic Hindu devotee performs prayers at a temple during the Deepavali celebration in Teluk Intan, Perak, October 27, 2008. The Malaysian Hindu community ethnic people are marking Deepavali festival today. View this Fotopage entry
rahimi adnan
Latest entry:after a year upload : hate my company make me as a corporate rbt
selamat belated raya haji.. setahun gak eh tak load gambar.. aiseh...kilija kilija hate my company make me as a corporate robot. damn my government make my country as a sampah.. View this Fotopage entry
didiz rushdi
Latest entry:athir punk
the latest of athir rakin yg makin mengganas sejak dapat 'kaki'. sekarang dia sudah pandai tidur pukul 11 - 12 tengahmalam. Asyik main aje. Mak dia dah start temper dah dan berkesudahan dengan babah dia aje yg kena sound. Hahahaha. View this Fotopage entry
allodealova photo
Latest entry:Pipe&Drum's Band
View this Fotopage entry
Nadzri And Sabrina
Latest entry:First Baking
Sab rasa dah ramai yang suruh Sab update.. anyway, macam ni lah.. sekarang ni Sab ada bz sikit.. mungkin tak dapat update selalu tapi Sab tak akan tutup terus FP Sab.. kalau Sab rasa Sab free, Sab akan update erk.. hehehe.. sorrylah buat kengkawan yang sudi jenguk FP Sab.. asyik bersawang je erk.. Sab tak sempat lah nak update.. terlalu banyak aktiviti lately.. Kali ni Sab citer ringkas je erk.. Sab nak berkongsi gambar kek cokelat yang Sab try buat sendiri for the very 1st time..kat bawah ni.. resepin... View this Fotopage entry
Perjalanan pulang ke Penang.. Tamat
Steve Troy
Latest entry:Storms and Sunsets
A little contrast now..........some skies from South Dakota...... View this Fotopage entry
papan zz
Latest entry:how it's made
Artwork di bawah ni dihasilkan 100% menggunakan Photoshop. Required no drawing skill. Tutorial akan menyusul kemudian. http://www.papanzz.com View this Fotopage entry
Eric khronos
View this Fotopage entry
haNis wuz eRe
Latest entry:battle of the bands
sorry. tatau band ape event : battle of the bands :rhythm nation date : 8 December 2007 venue : MITC, Ayer Keroh View this Fotopage entry
abdhakamabdah abdullah
Latest entry:My Fotopage....R.I.P.
Dear all.... This would be my last entry here. For almost one year, you all have been sharing opinion with me and I will treasure those moment. I will be with Flickr now at http://www.flickr.com/photos/abdhakamabdah/ All the best. Wassalam. View this Fotopage entry
Darina Albakri
Latest entry:Nell's Bday@Salamanca
View this Fotopage entry
Nobody ToYou
Latest entry:Anak Yati~Reefa Ariana
View this Fotopage entry
Johan Sopiee
Latest entry:2007 : This is me now
Been a long time since I've been here This is what I look like now. Haha. you can find me here > http://www.facebook.com/johansopiee View this Fotopage entry
Mohamad Zaki
Latest entry:mozakim.FOTOPAGES.com IS HISTORY
Salam para pengunjung sekalian.... Dengan ini secara rasminya saya ingin memaklumkan bahawa selepas daripada mesej ini, tiada lagi update untuk mozakim.fotopages.com. Maka bermula dari saat ini mozakim.fotopages.com hanya akan jadi muzium archive sebagai respon protes kepada zionis yang kejam saban hari membunuh rakyat Palestin yang tidak berdosa. Gambar-gambar terkini dari saya boleh dilayari di blog www.mozakim.com ataupun di galeri gambar saya di www.flickr.com/photos/mozakim/ Terima kasih diuc... View this Fotopage entry
suhaimi mat salleh
Latest entry:comel!
adik nie comel gila..amik candid time wedding client last week :D © www.suhaimisalleh.com All images on this site are under the ownership & copyright of www.suhaimisalleh.com .No photograph may be reproduced, downloaded, copied, stored, manipulated, or used whole or in part of a derivative work, without the permission from the owner. All rights reserved. View this Fotopage entry
Muhammad Firdaus Radzi
Latest entry:Si Budak 3 ekor
Budak2 nakal kt umah aku skang ni...ari2 balik keje nak ajak main2 ngan diorang... :-D View this Fotopage entry
kacau je keta tu...
Fendy Ria
Latest entry:Lagi Giler Tak Update....
Perghh... lama giler tak update FP. Macam nak dekat setahun... :D :D Feel free to jengok my http://fendinadia.com(Blog here...) View this Fotopage entry
zuhri kamarzaman
Latest entry:moved....
i have moved to http://www.zuhriphotography.com View this Fotopage entry
abgbotak yg sepi
Latest entry:sekitar hari pengisytiharan dr botak
perut tgh kembung and lapar and ngantuk.... so terima je la ye... photos by mamud edited by abgbotak View this Fotopage entry
Ariff Rashid
Latest entry:Heads up people
Sorry for the very long silence guys, I have moved to http://www.flickr.com/photos/arep/(HERE) View this Fotopage entry
yamashita yumi
Latest entry:::gurls day out...with...all the sengal gurl!!::
**gurls day out.....last weekend lepak bersama-sama sengal ordique, sengal fer dan sengal wida....dari cyberpark cyberjaya sampai la ke putrajaya....sampai la ke kedai makan wida kat kg baru.....really enjoy bile hang out ngn minah2 sengal nih......hehhe....terasa diri pun sengal jugak...hhahahaha.... LOL LOL LOL View this Fotopage entry
MSO and Farah Yusri
Latest entry:Moved.
Assalamualaikum, Please be informed that we have moved to a different domain: http://fymso.com(http://fymso.com) Jemput Datang. View this Fotopage entry
Bahanizan Baharin
Latest entry:Ann dan Shafiq - Jelempok, Arau, Perlis - 24hb & 26hb Jan 2013
View this Fotopage entry
Azli Jamil
Latest entry:FAREWELL....
Dear all, This is my last posting on fotopages. I hope you have enjoyed what this passionate amateur photographer has shown... Thank you so much again for the time and the effort you have taken for each visit and each comment I will treasure always... If I have offended any of you with my honesty, I apologize... I hope all of you will continue to challenge yourself. Be confident and proud of your vision. Be ready to comment without fear or favor in the spirit of sharing of thoughts and ideas. Stop labeli... View this Fotopage entry
A TREASURED FRIEND NAMED LIAM...
akusiapa anubis
Latest entry:eh..eh.. lama sungguh aku tak update......bz gilezzz
erm lama nyer tak update....bz le...nak wat cam ne kan...keje pun bertambah nasib baik dah ade pembantu,....ringan lah skit keje aku...jadi,,,kat umah plak..keje bertimbun..maid aku dah lari tahun lepas..(gambar dia ada kat entry yang dahulu) keje 6 bulan je..erm...ni ae gambar aku tangkap pakai nokia N70 aku (dah kena jual dah)..dan gambar tangkap dengan camera digital.. View this Fotopage entry
dr balkoni.shangrila hotel putrajaya
Ahmad Fairus Fine Art Photography
Latest entry:Dah Pindah!!
For More picture www.ahmadfairus.com/blog View this Fotopage entry
Cek Ya Cek Lah
Latest entry:i'm out...
salam... i have moved to a new place; http://cekya.multiply.com thanx for everything, guys. ;-) View this Fotopage entry
Ijat Abd Aziz
Latest entry:Jom pegi rural exploring..
View this Fotopage entry
beskal tua
sha Kam
Latest entry:Aiman...adik Aina 1yr+
View this Fotopage entry
Lisa Edora
Latest entry:Mandi² @ Panching Kuantan
Hujung baru ni dapat la lisa lepaskan rindu kat buah hati lisa .. ajak kengkawan ramai² gi mandi kat air terjun Panching Kuantan .. Ramai la jugak join .. terlepas rasa berat dan penat kerja sekali sekala beriadah ni .. tapi masa lisa upload gambar ni lisa tumpang komputer faiz .. so curi skit la gambar dari camera dia .. dari camera lisa lagi banyak gambar tapi masa menumpang komputer dia ni lisa tak bawak laptop .. so ini jer la yang dapat dikongsikan kenangan manis lisa ni .. View this Fotopage entry
Megapixel Project
Latest entry:Declaration
Rasanya...gambar ini sudah dapat menceritakan segala-galanya (bagi sesiapa yang tahu). Setelah setahun organisasi ini bersama, kini sampailah masanya untuk ia dibubarkan. Kepada ex-members, ribuan terima kasih diucapkan, banyak pengetahuan berguna diperolehi semasa kumpulan ini masih aktif. Ilmu yang bermanfaat, terutama dalam falsafah fotografi, teknik penggunaan dalam perisian suntingan imej, telah banyak membantu dalam memperbaiki hasil kerja kami. Sumbangan idea, masa, kerjasama, tenaga, kongsi peralata... View this Fotopage entry
noor sweet
Latest entry:dah berpindah!~
dengan kelahiran Dahlyatunnuha pada 21 March 2009 Di Hospital Klang sedikit coretan di blog http://dahlyatunnuha.blogspot.com/ :-D View this Fotopage entry
aweks dr china
Darling Je
Latest entry:on mommy birthday
note: ..bila sampai rumah bersoal jawab dgn sabrina abt the flower and choc..after that she call her daddy and said " hello..daddy daddy..mummy so happy..she got many flower..hahahaha..mummy said you give flower to mummy..hahahaha" cakap2 gelak dak sorang nih...sejak 2 3 bulan lepas sabrina dah jadi juara report merepot..after school almost every 1 or 2 hours she will call either mummy or daddy in the ofis to tell/ask/complain whatever she want to tell/ask/complaint..tapi selepas mummy n daddy pujuk da... View this Fotopage entry
dan murah rezeki
River River
Latest entry:TAIPING 2nd SYAWAL 1430
View this Fotopage entry
Au Revoir
kurt kurik de kudean
Latest entry:affeera 1.2
View this Fotopage entry
Muskecik cute
Latest entry:Nelly's here we come .......
nice to meet you all here .... selamat menjalani ibadah puasa .... dari kami sekeluarga... zul&mus salam..... View this Fotopage entry
Tarantula media
lama dah rasa tak update fp nie.. hmmm View this Fotopage entry
Rina Khan
Latest entry:Al Alim
View this Fotopage entry
slepyfrogSTUDIO wedding photographer
Latest entry:*_*
email: ds@dasheela.com 012 620 98 11 @copyrightdasheela.com View this Fotopage entry
Mohd Zaki Mohd Amin
Latest entry:Goodbye, Fotopages ...
After being busy for too long + no time to go out take photos, I decided that it is time to move on now ... henceforth I am now officially announcing that I will cease all Fotopages activities from this entry onwards, and will delete my Fotopages account in September 2008. However, my photos can still be seen here ... http://www.flickr.com/photos/petrofsky77(Click Here To Go To My Flickr!) Last but not least, thank you all for taking the time to view my Fotopages ... It's been a wonderful 4 years wit... View this Fotopage entry
Khairul Hafiz SF
Latest entry:Novel "Lagukan Senandung Itu"
BLURB Perjalanannya mempelajari seni gendang tidak mudah. Dia terpaksa melalui jalan berliku, apatah lagi dengan fizikal dirinya seorang wanita. Persepsi masyarakat terhadap wanita dalam permainan tradisional itu tidak menyebelahinya. Begitu pun Fatimah tetap dengan hasratnya untuk mendalami ilmu gendang. Dia sanggup bertualang untuk mencari guru di tempat lain bagi menajamkan ilmunya. Bukan itu sahaja, ketika perusahaan gendangnya dikhianati sehingga syarikatnya hampir disingkirkan, dia masih m... View this Fotopage entry
pasukan gendang
lou parasite
Latest entry:Kerusi Hatiku Menyepi
Mood aku tak datang2 lg.....malas nak upload...menciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii..!!! :-( :P View this Fotopage entry
izhal abdul halin
Latest entry:Ija kawin & Ilm lahir
2.5.2017, 11.08am: Updated 29.5.2009, 8.30pm: Majlis akad nikah antara Afiza 30.5.2009, 5.15am: Fara selamat melahirkan Ilm di hospital Serdang 30.5.2009, 12pm-4pm: Majlis persandingan Afiza (tak de gambar) Alhamdulillah semuanya selamat... Enjoy!!! Fig 8: Mak Cak (Allayarhamah) Fig 9: Ilm lahir Fig 10: Ilm bin Izhal Fig 11: Nadiah Farhanah binti Alfian Fig 12: Tok Wan & Emir Fig 13: Shahmir, Haziq & Shahril Fig 14: Tok Mak, Tok Ayah, Fara Fig 15: Kak Ani, Asfar... View this Fotopage entry
palik deng dang
Latest entry:wedding:firdaus dan farah
skang nie musim cuti sekolah..so byk la org yg kawin-kawin.tiap2 minggu ader jer kenduri.siti jer kawin hari berkerja :-D .minggu lepas 19:08:06 aku pi setiawan untuk amik gamabr wedding..yg kawin tu kawan aku mase duk study dulu.turut bersama aku saudara sinach.pi saje nak cari experience.dgn takder flash dan guna kit lens je ni la hasil nyer...nie pun gambar hari pertama..second day..mintak saudara sinach up.okeh..komen tu byk membantu aku..so sila kan CC. :-D more pictures masuk sinach punyer... View this Fotopage entry
Hisham Abdullah
Latest entry:WANIE & AMIN 26 Januari 2009
View this Fotopage entry
FarEast PhotoWorld
Latest entry:++ Perhatian ++
sy minta maaf sempena ari raya nie ... fotopages ini dah berpindah ke link (http://canonshooter.fotopages.com/) atas sebab2 tertentu ... dgn ini, fotopages ini akan ditutup secara official dan akan diupdate sumer tentang diri saya pd fotopages baru saya ... segala kesulitan amat dikesali dan akan diperbaiki selepas ini ... maaf lagi sekali View this Fotopage entry
Ibrahim Kadri
Latest entry:The brahym begin..
Maaf pada semua sebab sejak kebelakangan ni aku agak sibuk dengan tugasan. Ini kerana nak menghabiskan tugasan yang masih belum dilakukan di akhir-akhir tahun ni. Nantikan kemunculan aku nanti. heheheh.. p/s - minta maaf pada Pn Zuha kerana masih belum mengupload gambar perkahwian anda. Official website dan breakedown. Nanti saya akan uploadkan dlm masa yg terdekat ni. $-) View this Fotopage entry
Aishah Mokhtar
Latest entry:Wedding
Okey...i noe it has been quite a loooooonggg time since ma last update...well,u know..study n study..and this update is special for my cousin emy who just got married last last last week...hehehe~ well,i just wanna say,congratz to emi and have a nice life~ ;-) View this Fotopage entry
jangguttouch wedding
atas alasan kekejaman...kami akan berpindah !!!! sila berkunjung ke www.jangguttouch.com View this Fotopage entry
ewahh...dah mula berangan
mohd shamrin nasir
View this Fotopage entry
Izery Kingdom
Latest entry:. C U S T O M . A L B U M . 2 0 0 8 .
Untuk makluman semua, kawan saya telah memperkenalkan produk baru bagi custom album versi 2008. Album ini adalah sejajar dengan kehendak pasaran yang mahukan kelainan dalam merakam kenangan terindah mereka. Album ini bersaiz 8" x 12" (sebagai contoh sahaja) Terdapat pelbagai saiz bagi album ini, antaranya adalah a)10" x 12", b)12" x 12", c)12" x 15" Boleh hubungi, Ahmad Miskon Principal Photographer AMD ZONE Photography Johor Bahru +6013 - 720 7210 +6012 - 720 7210 http://amdzone.fotop... View this Fotopage entry
helmy emran
Latest entry:new site
dear visitors, i've got new place to play with my pictures dan text. please proceed to this url to enjoy and share your opinion; http://helmyemran.com thanks for coming and selamat hari raya. maaf zahir batin.:-D View this Fotopage entry
lalalaallala.. dinda.. kanda... burung pun turut menyanyi
ed yuzri
Latest entry:KL Convention Ctr
View this Fotopage entry
aflieman nasset
Latest entry:I'm Alone .....
my new gallery http://flickr.com/photos/nassett :-D View this Fotopage entry
Mut Najihan
Latest entry:Little Baby Zara with Atuk
Introducing our little cute Baby Zara :cloud9: View this Fotopage entry
Choshiee
Meg View
Latest entry:Wedding Yuzrinoor&Mazwin a.k.a acong&awin
acong & awin.. pengantin "baru" perarakan tiba.. cak pong! cak pong! ingatkan ade joget lambak..xde la pulak.. View this Fotopage entry
renung pe lagi cong
shahrul hizam mokhtar
lama tul tak update Fp aku yg boleh dikira usang ni.. View this Fotopage entry
hafiz shah
Latest entry:Learn How To Capture Movement
Being able to capture a sense of movement is a skill worth mastering because you can apply it to a wide range of subject, from sport to wildlife to shots of your kid having fun. The most popular techinuque used to imply movement is paning. The slower the shutter speed you use, the more blur you'll record, and thought panning experts are able to keep their subject pin sharp, the result can look even more blurs too, so don't worry if this happens. Alternatively, use a slow shutter speed and keep your ... View this Fotopage entry
F/20 1/15 sec
ijad ijad
Latest entry:Fadzrun & Azlina @ MegaView
View this Fotopage entry
yummy..
nash nazreen
Latest entry:suke suki ...
location : kangar, perlis View this Fotopage entry
senang...tapi bukan mudah...
digital dome
Latest entry:Jumping....jumping
http://www.digitaldome.org() Need domain, web hosting and personal photo gallery ? contact me - dome@digitaldome.org or YM = xsdome Contoh Gallery : http://photo.digitaldome.org (sedang pakai ) http://gallery.digitaldome.org (for demo) web photo lain : http://www.syahrinaziz.com http://www.shaifulrizal.com ( u.c ) http://www.helmyemran.com ( u.c ) http://www.2121studio.com ( u.c ) http://gallery.jurufoto.com http://www.petirphoto.net http://www.jieadra.com coming soon : www.sy... View this Fotopage entry
syed nassier
http://www.syednasir.com View this Fotopage entry
yadziz kassim
Latest entry:www.fotorajasehari.com
http://www.fotorajasehari.com(www.fotorajasehari.com) sebarang update sila lihat diwebsite di atas. fotopages ini akan ditinggalkan sehingga kekejaman zionis berhenti! untuk update tidak berkaitan dengan wedding, sila lawat http://www.flickr.com/photos/yadziz/ Registry Whois Domain Name: fotopages.com Registrar: TUCOWS INC. Whois Server: whois.tucows.com Referral URL: http://domainhelp.opensrs.net Expiration Date: 2009-04-29 Creation Date: 2003-04-29 Last U... View this Fotopage entry

View this Fotopage latest entry

View this Fotopage latest entry
argh argh
Latest entry:boycot israel!
View this Fotopage entry
Syahrul Anuar
View this Fotopage latest entry
Azhar Abdul Razak
Latest entry:AZRA's Fotopages berpindah ke dot net sendiri
Pengumuman: Maaf ...... Sudah pindah ke http://azharrazak.net memandangkan kat sini dah tak berapa sesuai dan kami sekeluarga tidak mahu terlibat dalam dakyah 'mereka' ini. Moved to http://azharrazak.net View this Fotopage entry

View this Fotopage latest entry
jehan hasan
View this Fotopage latest entry
Syed Imran
View this Fotopage latest entry
Princess Norieyza
View this Fotopage latest entry
wan saufi
View this Fotopage latest entry
Sabel Studio
Latest entry:Digital
View this Fotopage entry
Firstname Surname
View this Fotopage latest entry
no more
Latest entry:no more
No more further entries. Fotopages has become hardly more than a place for advertising business. View this Fotopage entry
Shaliza Mokhtar
Latest entry:Hello & Goodbye
I've compiled my works at http://shaliza.viewbook.com which will be updated from time to time. Thank you so much visitors, it has been emotional. View this Fotopage entry

View this Fotopage latest entry

© Pidgin Technologies Ltd. 2016