:: f a l y n a ::

By: iena fadly

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 16-Feb-2006 00:07 Email | Share | Bookmark
..Kahwin oh kahwin....

bekas cincin utk hubbyku..
darinya utkku...
..akhirnya menjadi suami isteri...
..bersatunya dua hati..
..romantisnya..
..mjlis di umah aku..
..letih senyum..
..ade lagik??...
..pose jer...
..ish..cane nie?..
..cepat la..
..penat dah nie..
..ganggu tul la bunga nie..
..brsama geng2 opis dr KL..
..apa dok lekat celah gigi nie..
..aik..ada speech ke syg?..



TQ sooo much for Mr. Hasnizam (a.k.a jejaka) yg telah menjadi photoG pada majlis Nikah & majlis Perkahwinan di rumah pengantin lelaki...U did a great job!..hehe...pic nikah nie diambil oleh Mr. Hasnizam sendiri...




Pic utk majlis di rumah saya xbanyak yg dapat disiarkan oleh kerana ketandusan pic yg menarik.. ..yg ada pun hanyalah shot2 yg diambil oleh cousin2 & kawan2..credit to them...


Another great job from Mr. Hasnizam (a.k.a jejaka)...(curik dari ur page lagi...hehe )

Sorrylah sebab lambat nak update maklumlah bz sket....Lega rasanya setelah selesai majlis....penatnyerrrrrrr laa...thanks buat semua yg terlibat secara langsung@tidak langsung sepanjang majlis kami...utk semua yg hadir tidak kira jauh ataupun dekat..Terima Kasih.... ..hehe..now semua dah tengok.....itulah saya dan hubby saya fadly (Luv U..)..nape?nmpak cam young sgt ke kitorang??hehe...xdelah...

Utk melihat lebih bnyk gambar,silalah jenguk2 ke page Mr. Hasnizam...
Pic Nikah http://photographerz.fotopages.com/?entry=688213
Pic Kawin http://hasnizamhashim.com


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net