:: f a l y n a ::

By: iena fadly

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  8  9  [10]  11  12  13  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 21-Feb-2006 04:55 Email | Share | | Bookmark
~*Honeymoon@Langkawi..+ Silhouette Series...*~ (Part 1)

..hehe..me&hubby..
..pose ngan family...
.. kat K.Kedah...
View all 28 photos...


PART 1
Syukur Alhamdulillah..plan nak gi honeymoon sudah dilancarkan.. hehehe... ..pegi release otak sket....huhu..Langkawi Island menjadi pilihan coz cam dekat sket dan budget....ekeke..date pegi February 7th,2006..lepak 3D2N shj...so, dari jetty K.Kedah sya&hubby naik feri kul 4pm n it takes about almost 2hrs to get there... Kitorang pakai agen jer dari geng 'ulat' kat jeti tue..stay kat P.Cenang + sewa keta utk kemudahan jalan2 carik pasal..









** Sumer shot pakai camera cap sonyDSCP100..not a DSLR laa..


Thursday, 16-Feb-2006 00:07 Email | Share | | Bookmark
..Kahwin oh kahwin....

bekas cincin utk hubbyku..
darinya utkku...
..akhirnya menjadi suami isteri...
View all 16 photos...



TQ sooo much for Mr. Hasnizam (a.k.a jejaka) yg telah menjadi photoG pada majlis Nikah & majlis Perkahwinan di rumah pengantin lelaki...U did a great job!..hehe...pic nikah nie diambil oleh Mr. Hasnizam sendiri...




Pic utk majlis di rumah saya xbanyak yg dapat disiarkan oleh kerana ketandusan pic yg menarik.. ..yg ada pun hanyalah shot2 yg diambil oleh cousin2 & kawan2..credit to them...


Another great job from Mr. Hasnizam (a.k.a jejaka)...(curik dari ur page lagi...hehe )

Sorrylah sebab lambat nak update maklumlah bz sket....Lega rasanya setelah selesai majlis....penatnyerrrrrrr laa...thanks buat semua yg terlibat secara langsung@tidak langsung sepanjang majlis kami...utk semua yg hadir tidak kira jauh ataupun dekat..Terima Kasih.... ..hehe..now semua dah tengok.....itulah saya dan hubby saya fadly (Luv U..)..nape?nmpak cam young sgt ke kitorang??hehe...xdelah...

Utk melihat lebih bnyk gambar,silalah jenguk2 ke page Mr. Hasnizam...
Pic Nikah http://photographerz.fotopages.com/?entry=688213
Pic Kawin http://hasnizamhashim.com


Tuesday, 24-Jan-2006 00:00 Email | Share | | Bookmark
~** Undangan Perkahwinan **~

kad yg simple nih..
sorilah x dpt nak pos..
..utk semua..
View all 6 photos...
Maka tersebutlah kisah..sebelum saya bercuti kerana bernikah/berkahwin dengan jejaka (bukan photographerz tue..) pilihan hati..saya&bakal suami (fadly) ingin menjemput saudara/saudari sekeluarga ke majlis perkahwinan sederhana kami pada 4&5 Februari ini...sesiapa yang rasa boley pegi tue..jemputlah yer...



Majlis Nikah : 29 Januari 2006
Rumah Pengantin Perempuan : 4 Februari 2006 (Kuala Nerang, Kedah)
Rumah Pengantin Lelaki : 5 Februari 2006 (Kuala Ketil, Kedah)


Untuk makluman semua juga, mr. Hasnizam Hashim aka j.e.j.a.k.a@photographerz (www.hasnizamhashim.com)bakal menjadi photographer utk majlis nikah & majlis di rumah pengantin lelaki...

** dup..dap..dup..dap..berdebaq jantung cheq...doakan kejayaan kami..heheh.. ..the card was specially designed by me...hehe..as simple as u see..


Monday, 16-Jan-2006 00:00 Email | Share | | Bookmark
Sunset at Tanjung Dawai...

deretan kedai..
 
 
View all 11 photos...








Hi guys!! hehe..sibuk sikit x sempat nak jengah FP..hehe...bercuti kat kg..xder internet plak..hmm..shot2 sunset nie diambil selepas dari melawat ke Candi@Merbok tue..kat Tg. Dawai sunset nie..memang awesome la sunset kat situ....terpegun sejenak melihat keindahan ciptaan Ilahi...pedih gak mata dok nengok lelama..hihikk..memang besh la scene2 masa sunset nie..tenang..mendamaikan..pemandangan di sekitar perkampungan kat sini pun cantik2...laut+sawah padi+gunung jerai..perghh.... .. so, here's some of the shots I've captured..


Monday, 9-Jan-2006 00:00 Email | Share | | Bookmark
:: S a l a m A i d i l a d h a ::



Untuk semua geng2 fotopages yang akan beragama Islam, saya ingin ucapkan "Salam Aidil Adha".. Semoga Hari Raya Qurban ini akan memberi seribu rahmat kepada kita semua..Amin...

p/s-Jangan terlebih makan daging korban plak..bnyk kolestrol!!hehhe...


[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  8  9  [10]  11  12  13  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net