:: f a l y n a ::

By: iena fadly

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  8  [9]  10  11  12  13  >  >>]    [Archive]
Friday, 14-Apr-2006 07:05 Email | Share | | Bookmark
~ZoOMiNG Pak Belalang daaa..~




*zOOming @ kawasan rumah.. (gara2 kecewa&tertekan xdapat gi zooming kat zoo negara)


Tuesday, 4-Apr-2006 01:56 Email | Share | | Bookmark
~ Op0CoT!! Ular!! ~

opocot!
ingtkan tali apa..
rupanya..
View all 10 photos...







Al-kisah suatu hari sedang hubby meninjau-ninjau akan keadaan di sekeliling rumah kampung untuk mencari subjeknya,terlihatlah ia akan seekor ular yang sedang elok melingkar pada sebatang pokok. Maka pada mulanya tidaklah terperasan olehnya akan ular itu kerana kelihatannya seakan-akan tali.. ..tetapi,alangkah terkejutnya apabila sangkaannya itu salah semata-mata kerana ianya seekor ular yang sedang cuba memasuki sebuah lubang kecil pada batang pokok itu untuk tido..(agaknye laa..)
Setelah beberapa keping gambar candid diambil,maka diberitahulah akan hal itu kepadaku dan tanpa melengahkan masa lagi,aku pun memberanikan diri mengambil gambar candid ular itu lagi walaupun hati berdebar-debar dan keadaan tangan yang menggigil.. (berpeluh2 dok tahan tangan gigil nak snap....bukan senang weii..buatnye ulaq tu patuk ke... )


..ular tu sebenarnye ular daun je kot..dan saiz hanyalah sebesar marker pen..panjang xtaulah..
**pns**pic '1st big+opocot' using SLR canonEOS300


Tuesday, 28-Mar-2006 00:00 Email | Share | | Bookmark
~*Titis Air...*~




* Gambar nie hubby yang amik. Dia pun telah meminatkan dirinya dalam kerja-kerja mengambil gambar nie... Taken using Olympus C5060WZ.


Thursday, 16-Mar-2006 00:12 Email | Share | | Bookmark
~*HM@Langkawi+Silhouette*~ (Part 3)

..hubby buat surprise plak..ehehe
..terharunya..err.mat saleh lagik..
....kutip jgn x kutip..
View all 38 photos...





Part 3
Kembali memberatkan storage FP..untuk part 3 ni,sambungan dari part yg lepas2..actually,HM nie dah lama pun berlalu...tapi,baru nak upload..memandangkan masa selalu mencemburuiku..ekeke..rindu rasanya kat fp...
Kepada yang tengah tensen tue,amiklah cuti rehat..go holiday!..cuti2 mesia..pegi la Langkawi..rehat2kan minda..(..promote )..banyak tempat2 menarik di Mesia utk kita lawati....dekatkan diri dgn alam semulajadi....


Tuesday, 28-Feb-2006 00:29 Email | Share | | Bookmark
~*Honeymoon@Langkawi*~ (Part 2)

...mat saleh xde keje lain..
..berjemur je..
..hi aunty..
View all 52 photos...






PART 2
Antara koleksi foto yang xseberapa ini dirakam masa melawat ke Makam Mahsuri..org kata x'world' kalau bercuti di Langkawi tapi x melawat Makam Mahsuri...rupabentuk makam dah berubah tidak lagi seperti yg kita lihat dulu..ianya telah diubahsuai mengikut peredaran masa...dan saya pun hampir2 xterperasan yang adanya makam kat situ..

MAHSURI BINTI PANDAK MAYAH telah dihukum bunuh pada 1235 Hijrah bersamaan 1819 Masihi akibat dari fitnah dan irihati. Semasa menerima hukuman beliau bersumpah : 'Pulau Langkawi tidak akan aman dan makmur selama tujuh keturunan'...


[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  8  [9]  10  11  12  13  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net