:: f a l y n a ::

By: iena fadly

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  [7]  8  9  10  11  12  13  >  >>]    [Archive]
Thursday, 20-Jul-2006 04:21 Email | Share | | Bookmark
~ s a l o n photography@burmese pool...








..some of shots taken at Burmese Pool, Bukit Larut, Taiping (9th July 2006)..some salon photography session directed by syed nasir..Thanks bro for coming and sharing ideas n techniques... hari kedua outing ini dihadiri bersama Azra&family, Hisyam&family, Yadziz&wife, Ayarx_oren, Syed Nasir dan ME&Fadly(hubby)...saudara Harummanis&Mozakim terpaksa pulang kerana ada hal penting..saudara rauna&asry juga tidak dapat mengejoinkan diri...pasni kena banyak praktis teknik ni....heheh...wanna b a model, anyone??kui..kui..kui...

* pictures was photographed by fadly (1,2&4), syednasir (3) and me(5).. cikgu nasir&ayarxoren, jgn marah noo...


Friday, 14-Jul-2006 06:10 Email | Share | | Bookmark
~ Outing zooTaiping FMDCNorthernRegion








Outing kat zoo Taiping nie dihadiri bersama geng2 FMDC utara termasuklah
Harummanis --http://hafizmsy.fotopages.com
AZRA & family --http://azharrazak.fotopages.com/?entry=856732
Asri --http://asrimi2005.fotopages.com/?entry=857705
Anuar -- http://rauna78.fotopages.com/
Hisyam & family -- http://engchanfoto.fotopages.com
Zaki --http://mozakim.fotopages.com
Yadziz & Azila -- http://yadziz.fotopages.com/?entry=857966
SyedNasir -- http://www.syednasir.com>>2nd day salon photography
Ayarx_oren --http://ayarxoren.fotopages.com>>2nd day salon photography


Date : 8 July 2006 @ 3.00pm onwards
hehe..mmg best outing nie even cuaca xmenentu kat zoo..sat panas,sat ujan..hmm..nak shoot pon xsemangat..makin xsemangat bila tengok lense org lain yg power2..hehe..at least klau ada 70-300mm pon OK gak utk shoot kat zoo,sbb jarak binatang2 nie jauh..xpa..sabaq..janji dpt jumpa geng2 utara..itulah..geng2 selatan sumer xmo join! rugi....aku&hubby stay kat Seri Malaysia ja..yg lain sumer stay kat Furama..wah..x aci tol depa ada tv 29"..wireless lagik..
Jutaan Time KAcih utk saudara harummanis coz bagi pinjam bateri+tripod dan untuk saudara Hisyam coz bagi rasa guna lense 70-300mm..dan time kasih utk sume yg bagi tunjuk ajaq...mmg best! NICE MEETING U GUYS! Bila2 kita outing lagik..
*Shot2 diambil bersama hubby(fadly)..*



Thursday, 6-Jul-2006 07:04 Email | Share | | Bookmark
~ jom silhouette!





haa..kali nie pon xde bugs gak...yang pic 1st tue located kat playground kat kampung..bawak anak buah+sepupu main2+foya2..hehehe..2nd pic lak kat Pantai Murni, Yan, Kedah...
model : hubby n his friend..(tgh kontrol macho.. )


Wednesday, 28-Jun-2006 07:10 Email | Share | | Bookmark
~ mEnCaRi ReZeKi..










hmm..dikorek2 dari koleksi lama..location di Titi Semeling, Sg. Petani, Kedah ketika dalam perjalanan dari Merbok....kalau dari Sg. Petani anda akan lalu titi/jambatan ini untuk ke Merbok/Uitm/Tupah..(hehe..tmpt glamer nie.. )/Tg. Dawai..ada Medan Ikan Bakar waktu malam kat sini...
* pic 1-4(canon SLR300v), 5-7(sonyP100)


Wednesday, 7-Jun-2006 09:05 Email | Share | | Bookmark
~ alien invader..





haha..lagi dan lagi..entry masih lagi > binatang..coz xde pic2 lain yg menarik..menatang nie susah sket nak shot..x duduk diam..so, nie je kot yg the best shot..(sendiri ngaku laks.. )..org utara panggil "tok tenun"...hehe..sbb cara dia tue cam org dok menenun kot...hehe...xtaulah..mentadak@praying mantis nama betul dia kot..

Untuk info ttg. mentadak nie, leh lawat http://en.wikipedia.org/wiki/Praying_mantis
* hubby(Olyc5020wz)


[<<  <  1  2  3  4  5  6  [7]  8  9  10  11  12  13  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net